Tanácsadás
Hathatós tanácsot tudunk adni:
konyhatechnológiai gépek, berendezések kiválasztásában a megfelelő beszállítóval;
étlapok elkészítésében a megfelelő kiszabatokkal, nyersanyagnormákkal, dietetikával és az alapanyagbeszállítási rendszer kialakításával;
termékfejlesztésben mind meleg ételekre, mind hidegkonyhai termékekre, szendvicsekre;
személyi állomány kiválasztásában , az üzemeltetéshez szükséges pozíciók meghatározásában.
Kapcsolati rendszerünk lehetővé teszi mesterszakácsok, üzletvezetők, gazdasági szakemberek bevonását a megfelelő eredmények elérésének érdekében.
technológiai tervezés a kis konyháktól az éjszakai bárokon keresztül a fine dining éttermeken át a több 10000 adagos ételgyárakig.
Tovább
Közreműködünk a felszerelés kiválasztásában, étlapok kialakításában, termékfejlesztésben, személyi állomány kiválasztásában.
Tovább
Vállaljuk vendéglátóipari kivitelezések esetén a konyhatechnológiai részegységek kivitelezésének bonyolítását.
Tovább
Sütő, főző, feldolgozó, és hűtő berendezésének szakszerű üzembehelyezési, karbantatási, garanciális és garancián túli szerviz feladatainak ellátása.
Tovább
Konyhatechnológiai beruházásokhoz kapcsolható pályázatok figyelése, kidolgozásában, beadása és kivitelezése.
Tovább
Vállaljuk engedélyezési és kiviteli tervek készítését.
Tovább
Tevékenységeink | Feltételek | Visszahívás kérése | Rólunk
Rest-O-Sup Kft. Minden jog fenntartva.
Székhely: H-2141 Csömör Hunyadi János u. 23
Telephely: H-2141 Csömör Hunyadi János u. 23
Telefon: +3630 569 4906, +3630 569 4806, +3630 569 4253
E-mail: info@restosup.hu | Web: restosup.hu